tirsdag den 28. september 2010

Bogstaver

Opgave: bogstaver i alle former
Vi skal lave bogstaver hvor vi anvender de teknikker vi har arbejdet med.
Vi starter processen efter KIE modellen
Først det kreative rum hvor alle udstyres med post-it sedler og ideerne skrives ned.. der er ikke noget med ”NEJ det duer ikke”

derefter sorteres ideer og stikord efter nøgleord i designprocessen Kommunikation, æstetik, produktion/ materialer, ide, bæredygtighed kultur m.f.

Vi efterlader vores post-it lidt og laver en kreativ lej hvor der på 15 bolde er skrevet stikord som kultur, teknik, materiale formgivning, m.f  og efterhånden som man kaster boldene til hinanden skrives de første tanker ned. Da vi har fået tanker på papir starter analysearbejder og forskellige ideer tager form..
Praktisk arbejde med prototyper er en anden måde at lave analyse på og vi kaster os over opgaven med iver og mange resultater ser dagens lys.

 
Mine tanker har været noget med både at bruge sanser som følesans og synssans samtidig med at der skulle være et overraskelsesmoment.





Resultatet er to I’er hvor der er forskelligt fyld i men ellers er de identiske og effekten er overraskende når man samler de to I'er op der er identiske men bestemt ikke vejer det samme da det ene er fuldt med ris og det andet med skumgummi.







1 kommentar:

  1. Hej Ida
    En rigtog god beskrivelse af vores arbejdsproces synes jeg. Du er rigtig god til at beskrive og vurdere arbejdsproces og resultat. Sjov ide med at lave en sammenligning af dine 2 produkters forskellige udtryk trods det ens samme udgangspunkt.
    Hilsen Merete

    SvarSlet